Bladkado en tijdschrift-abonnementen

Voor wie is het bladkado?

Bladkado.com is er voor iedereen die een blad- of tijdschrift-abonnement wil afsluiten of kado wil geven.

De keuze bestaat uit talloze abonnementen en vele speciale aanbiedingen uit honderden Nederlandstalige en tientallen Engelstalige tijdschriften. Bekijk het enorme aanbod van tijdschriften voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, voor hobby en wonen, voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. De bladabonnementen zijn dankbare kado's voor elke gelegenheid waarbij u bij vele titels van een speciale kadoaanbieding kunt profiteren.

Hoe werkt de bestelling?

STAP 1

Kies het tijdschrift uit. U wordt daarna doorverwezen naar de bestellingspagina.

STAP 2

Kies tussen een doorlopend of een kado abonnement, dat automatisch afloopt.

STAP 3

Geef het bezorgadres aan. Kies een betalingsmethode o.a. acceptgiro of een automatische incasso.

Op welke manieren kan ik betalen?

In de meeste gevallen kunt u kiezen tussen de betaling via een acceptgiro van de uitgever of het geven van een éénmalige machtiging aan de uitgever. Informatie hierover vindt u op het aanvraagformulier van het blad van uw keuze.

U betaalt altijd aan de uitgever / betrefende online kiosk, niet aan Bladkado.com.

Hoe werkt de bezorging?

Bladkado.com werkt samen met nationaletijdschriftenbon.nl en 123tijdschrift.nl die de door u gekozen titels in bestelling nemen en leveren.

Tenzij anders vermeld in het aanvraagformulier worden bestellingen alleen binnen Nederland verwerkt.

Hoe kan ik een abonnement opzeggen?

Een abonnement, dat als een kado wordt besteld, stopt automatisch na afloop van de abonnementsperiode. Dit staat dan specifiek vermeld op het aanvraagformulier en bevestigingsformulier. Bij de overige tijdschriften kan het abonnement worden opgezegd d.m.v. een telefoontje, e-mail, brief of fax aan de desbetreffende uitgeverij. De contactgegevens van de uitgeverij vindt u in het colofon van uw tijdschrift of krant.